מחפשים מתכון קל, מהיר ובריא לעוגיות? נסו את המתכון הבא לעוגיות שיבולת שועל ללא סוכר! עוגיות אלה הן לא רק טעימות, אלא גם טבעוניות ומלאות בערכים תזונתיים.
מצרכים
- 2 בננות בשלות
- 1 כוס שיבולת שועל מהירה
- 1/4 כוס צימוקים (או כל פרי יבש אחר)
- 1/2 כפית קינמון (לא חובה)
- 1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)
- קמצוץ מלח (לא חובה)
אופן ההכנה
- חממו תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 פרנהייט).
- מעכו את הבננות בקערה עד לקבלת מחית חלקה.
- ערבבו את שיבולת השועל ושאר המצרכים יחד עם הבננות המעוכות.
- הניחו תלוליות מהתערובת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- אפו כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
תיהנו מעוגיות שיבולת שועל ללא סוכר – עוגיות שיבולת שועל טבעוניות מושלמות לצד כוס תה או קפה!